skip to Main Content
Medicalinfo - Egészség, életmód cikkek
Dr Kriston Ildikó

dr Kriston Ildikó

Kriston IldikóDr Kriston Ildikó vagyok, én alapítottam az ArtHuman Központot. Eredetileg közgazdász és jogász vagyok, sok évet töltöttem multinacionális vállalatoknál, elsősorban pénzügyi területen. Munkámat alapvetően szerettem, viszont az életmódból (fokozott stressz, monitor előtti folyamatos munkavégzés hatásai) következő hatásokat egyre inkább tapasztaltam saját magamon is. Emiatt fogalmazódott meg bennem részben a váltás, részben az egészséges életmód, illetve annak közvetítési, továbbadási igénye.

Korábban (talán nem véletlenül!) tapasztalatot szereztem egy egészségügy területén tevékenykedő kisvállalkozásban, ami nagy hasznomra vált a váltás idején. Már akkor is, most pedig még inkább hiszek abban, hogy a mozgásszervi problémák egyre inkább jelen vannak életünkben és megfelelő szakmai háttérrel tudunk segíteni az embereknek a gyógyulásban!

lapockatáji fájdalom

Egyéni Gyógytorna vizsgálattal

Előzze meg és kezeltesse a mozgásszervi panaszait szakemberekkel. Hatékony, modern szakterápiás kezelések!

Saját életemben megtapasztaltam, pl. egy külső-belső bokatörés esetén mennyit használ a megfelelő irányítással végzett torna, mely nagyon felgyorsította gyógyulásomat. Ekkor találkoztam először az esetleges lelki háttér problematikájával, ami elindított egy másik szakmai úton, elkezdtem foglalkozni a szomatikus tünetek (ezen belül a mozgásszervi betegések) hátterével. Több pszichodráma csoportban tevékenykedtem, ismerkedtem az integrál pszichológia szemléletmódjával. Dr Buda László irányításával elvégeztem a szomatodráma tanfolyamot, ami kiválóan alkalmazható a hozzánk érkező kliensek kezelése során.

Célom a magasszintű szakmaiság képviselete, és ezen elv mentén állítottam össze csapatunkat, beleértve a konzervatív kezeléseket végző gyógytornász kollégáimat.

Meggyőződésem, hogy a mozgásszervi panaszok is úgy gyógyíthatók legjobban, ha mind fizikai, mind pedig lelki síkon kezeljük azokat!

dr Kriston Ildikó
Egészségtréner
Jogász, Közgazdász

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top