skip to Main Content
Medicalinfo - Egészség, életmód cikkek
Derékfájdalom

Gábor története – Derékfájás kezelése

derékfájás kezelésGábor, 72 éves férfi – derékfájás kezelés

Időszakos, közepesen erős derékfájdalommal jelentkezett McKenzie tornára.

lapockatáji fájdalom

Egyéni Gyógytorna vizsgálattal

Előzze meg és kezeltesse a mozgásszervi panaszait szakemberekkel. Hatékony, modern szakterápiás kezelések!

Röntgen leletén nem túl jelentős eltérések ábrázolódtak, melyek korának megfelelőnek voltak mondhatóak. Művészként viszont a derékfájás eléggé megnehezítette életét és szerette volna tünetmentesen végezni alkotómunkáját.

Már az első kezelés közben minimálisra csökkentek a tünetei, a kezelés végére pedig meg is szűntek. Rendszeresen végezte az otthonra kapott feladatokat és a következő viziten arról számolt be, hogy a gyakorlatok végzésével képes saját maga elmulasztani a fájdalmait. Az időnként előjövő fájdalmát már „tudja hova tenni” és tudja, hogyan kell kezelnie.

Képes megérezni a megfelelő testtartást és tudja, mik a „veszélyes” pozíciók a dereka számára. További kezelések és gyakorlás mellett tovább csökkent a fájdalmas periódusok száma is és elkezdtük beépíteni az izomtonizáló stabilizáló tornát is terápiába. 10 kezelést követően teljesen jó életminőségben és testtudatosan képes élni hétköznapjait.

[call_to_action color=”green” button_text=”Jelentkezem” button_url=”https://www.gerincgyogyitas.hu/jelentkezes-mozgasszervi-allapotfelmeresre-kezelesre/”] Derékfájása van? Jelentkezzen Ön is állapotfelmérésre és/vagy gyógytorna kezelésre!
[/call_to_action]

 

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top