skip to Main Content
Medicalinfo - Egészség, életmód cikkek
Porckorongsérv Kezelés

György története – Lumbális porckorongsérv kezelés

porckorongsérv kezelésGyörgy, 45 éves férfi – porckorongsérv kezelés

Akut derékfájdalommal és lábujjig sugárzó zsibbadó fájdalommal, érzéskieséssel jelentkezett hozzánk. Taxi sofőrként dolgozott, így a munkáját ebben az állapotban ellátni szinte már nem tudta.

lapockatáji fájdalom

Egyéni Gyógytorna vizsgálattal

Előzze meg és kezeltesse a mozgásszervi panaszait szakemberekkel. Hatékony, modern szakterápiás kezelések!

Lábfeje már gyengült, előre hajolni szinte egyáltalán nem tudott. Idegsebész porckorongsérvet állapított meg, majd elküldte McKenzie terápiára hozzánk.

Az akut, gyulladásos szakasz leteltével azonnal elkezdtük vele a McKenzie terápiát, mely 2 hét alatt megszüntette a láb gyengeségét, a zsibbadást és a lábba sugárzó tüneteket.

Újabb 2 hét után a derékpanaszok is teljesen megszűntek. Kitartó és következetes otthoni gyakorlás után stabilan tünetmentessé vált és megkezdtük a mozgásterjedelmek helyreállítását McKenzie elvek szerinti stretching technikákkal. Az izomerőt és testkontrollt statical stability training segítségével állítottuk helyre.

Fél év múlva hobbi szinten visszatérhetett a sporthoz, jelenleg futballozik, síel, gerinckímélettel edz. A gyógytorna kezelés hatására munkáját maximálisan el tudja látni és teljes életet él.

[call_to_action color=”green” button_text=”Jelentkezem” button_url=”https://www.gerincgyogyitas.hu/jelentkezes-mozgasszervi-allapotfelmeresre-kezelesre/”] Derékfájása, esetleg porckorongsérve van? Jelentkezzen Ön is állapotfelmérésre és/vagy gyógytorna kezelésre!
[/call_to_action]

 

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top