Skip to content
Medicalinfo - Egészség, életmód cikkek
Betegség

Mit üzen a betegségünk?

betegségA betegség minden esetben diszharmóniát jelent, s bármennyire is nehéz elfogadni, de a gondolkodásunkban gyökerezik. Testünk állapota a gondolkodásmódunkról szóló, láthatóvá váló információ.

Az emberek nagyon gyakran panaszkodnak tüneteikkel, betegségükkel kapcsolatban, mégis a legtöbben elzárkóznak attól, hogy változtassanak gondolkodásmódjukon, érzéseiken, érzelmeiken, mert ez meglehetősen fárasztó és kényelmetlen. Sokan még mindig úgy gondolják, hogy bizonyos betegségek véletlenül támadnak meg egyes embereket, másokat pedig véletlenszerűen kerülnek el. Ugyanakkor a betegség kialakulásában mindenki saját maga is részt vesz, s a betegség célja nem más, mint hogy felhívja a figyelmet a helytelen magatartásra és kényszerítsen a változásra, s ezzel helyreállítsa az elveszett harmóniát.

lapockatáji fájdalom

Egyéni Gyógytorna vizsgálattal

Előzze meg és kezeltesse a mozgásszervi panaszait szakemberekkel. Hatékony, modern szakterápiás kezelések!

Ha gondolkodásunkat, érzéseinket és cselekedeteinket is rendbe tesszük, a testi harmónia és egészség magától fog visszatérni. Ez valóban kényelmetlenül hangzik és sokan már ennél a pontnál feladják, pedig enélkül nehéz teljes gyógyulást elérni.

Nézzünk egy példát! Napjainkban nagyon fejlett az orvostudomány, az orvosi eszközök. Gerincsérv esetén gyakran szükségessé válik a sérv operációja. Sebészetileg jól sikerül a műtét, látszólag nincs ok a sérv kialakulására, mégis előfordul, hogy kiújul vagy máshol jelenik meg a kitüremkedés és újra kezdődnek ugyanazok a gyógyulás érdekében tett körök. Vagy ami még rosszabb, súlyosbodnak a tünetek.

Szervezetünk a betegséggel közli velünk, hogy rossz irányba megyünk, s kijelöli az utat is, hogy merre kellene mennünk, hogy ismét egészségesek legyünk. A valódi gyógyulás új felismerésekkel is gazdagít minket!

Testünk tehát folyamatosan üzen nekünk, meg kell tanulni megérteni az üzenetet!

Hogyan működik a rendelői gyógytorna és hol lehet igénybe venni?

Abban az esetben, ha a beteg járóképes, választhatja a rendelői gyógytornát és a házi gyógytornát is.

Szaketerápiás és / vagy eszköz igény esetén (pl. SchrothMcKenzieDorn terápia stb.) szakemberek, eszközök rendelőnkben állnak rendelkezésre. Járóképes beteg esetén sport- és baleseti rehabilitációs gyógytorna rendelőnkben is előrhető, nem csak házi ellátásban. Rendelői gyógytorna esetén a kezelést mozgásszervi állapotfelmérés előzi meg, ami a gyógytornával együtt (is) megvalósítható.

Otthoni keretek között hatékony a műtét előtti, utáni és egyéb célú rehabilitációs, állapotfenntartó, erősítő, tartásjavító torna.

Helyszín: Arthuman Központ, 1122 Budapest, Alkotás út 15.

Időpont foglaláshttps://arthuman.vibrohome.hu/
Tel: 06-30-190-7315

Árak és finanszírozás

Házi gyógytorna árakat erre a linkre kattintva tudja megtekinteni, a rendelői gyógytorna árakat pedig itt találja. SZÉP kártyával szabadidős keretösszegből fizethető a szolgáltatás, illetve önkéntes egészségpénztárnál is elszámolható szolgáltatásunk számlája.

Jelentkezés gyógytornára

Tel: 06-30-190-7315
Email: arthuman@arthuman.hu 
Időpont foglaláshttps://arthuman.vibrohome.hu/

Blogolás egészség, betegség, megelőzés és életmód témában.

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Back To Top