Tormás sültcékla-saláta
HOZZÁVALÓK
- 4 db cékla
- só, bors
- étolaj
- 2 tk ecetes reszelt torma
- 1 ek fehérborecet
- 1 ek majonéz
- 1 csokor friss petrezselyem
Előkészítési idő: 10 perc Elkészítési idő: 100 perc
Elkészítés
Elkészítés:
A céklát héjastul megmossuk, alufóliába csomagoljuk egy kevés sóval, borssal, olajjal, és 200 fokra előmelegített sütőben 1-1,5 óra alatt megsütjük. Ha kihűlt, leszedjük a héját, feldaraboljuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval.
Egyéni Gyógytorna vizsgálattal
Előzze meg és kezeltesse a mozgásszervi panaszait szakemberekkel. Hatékony, modern szakterápiás kezelések!
Legvégül az aprított petrezselymet keverjük bele. Hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.
Fasírttal, zöldségfasírttal is nagyon ízletes!
This Post Has 0 Comments