Skip to content
Medicalinfo - Egészség, életmód cikkek
Céklasaláta

Tormás sültcékla-saláta

HOZZÁVALÓK

  • 4 db cékla
  • só, bors
  • étolaj
  • 2 tk ecetes reszelt torma
  • 1 ek fehérborecet
  • 1 ek majonéz
  • 1 csokor friss petrezselyem

Előkészítési idő: 10 perc              Elkészítési idő: 100 perc

Elkészítés

Elkészítés:
A céklát héjastul megmossuk, alufóliába csomagoljuk egy kevés sóval, borssal, olajjal, és 200 fokra előmelegített sütőben 1-1,5 óra alatt megsütjük. Ha kihűlt, leszedjük a héját, feldaraboljuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval.

lapockatáji fájdalom

Egyéni Gyógytorna vizsgálattal

Előzze meg és kezeltesse a mozgásszervi panaszait szakemberekkel. Hatékony, modern szakterápiás kezelések!

Legvégül az aprított petrezselymet keverjük bele. Hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.

Fasírttal, zöldségfasírttal is nagyon ízletes!

Blogolás egészség, betegség, megelőzés és életmód témában.

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Back To Top