Skip to content
Medicalinfo - Egészség, életmód cikkek
Céklasaláta

Tormás sültcékla-saláta

HOZZÁVALÓK

  • 4 db cékla
  • só, bors
  • étolaj
  • 2 tk ecetes reszelt torma
  • 1 ek fehérborecet
  • 1 ek majonéz
  • 1 csokor friss petrezselyem

Előkészítési idő: 10 perc              Elkészítési idő: 100 perc

Elkészítés

Elkészítés:
A céklát héjastul megmossuk, alufóliába csomagoljuk egy kevés sóval, borssal, olajjal, és 200 fokra előmelegített sütőben 1-1,5 óra alatt megsütjük. Ha kihűlt, leszedjük a héját, feldaraboljuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval.

Legvégül az aprított petrezselymet keverjük bele. Hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.

Fasírttal, zöldségfasírttal is nagyon ízletes!

Blogolás egészség, betegség, megelőzés és életmód témában.

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top