Skip to content
Medicalinfo - Egészség, életmód cikkek
Argi+

Mit fogyasszunk mozgás, edzés előtt?

argi+Sokak számára nehézkes elkezdeni, és folytatni, a rendszeres edzéseket, aminek hátterében nagyon gyakran az energiahiány és a fáradtság áll.

Az edzés előtti energizálók napjainkban emiatt is egyre népszerűbbek. Erőt adnak az edzéshez, emellett segítik a mentális fókuszt is és még a zsírégetést is segíthetik. Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő készítményt, edzés előtt (kb. fél-1 órával) kell használnunk.
Az edzés előtti energizálók legfőbb összetevője általában az arginin. Az arginin elősegíti az izomtömeg növekedést és a zsírégetést egyaránt, segíti az izomregenerációt és az erek kitágításának köszönhetően több oxigén jut a szívbe és az izmokba. A legfontosabb hatása tehát, hogy növeli az állóképességet. Az energetizáló kiegészítő termékek nem helyettesítik a megfelelő étrendet, és nem végzik el senki helyett az edzésmunkát. Segíthetnek azonban, hogy, ha mindent belead, akkor egy kicsit többre legyen képes. A természetben elsősorban a húsokban, tejtermékekben és a mogyoróban található meg.
Az edzés előtti energizálók hatásos kiegészítők lehetnek, de értelme csak akkor van használni őket, ha az étkezésünk teljesen rendben van.
Fontos, hogy ezt a kiegészítőt is körültekintéssel használjuk! Magas vérnyomás esetén például kerüljük őket, de más egyéb egészségügyi probléma esetén is óvatosan bánjuk velük. Ha szükséges, kérjük ki szakember véleményét!

lapockatáji fájdalom

Egyéni Gyógytorna vizsgálattal

Előzze meg és kezeltesse a mozgásszervi panaszait szakemberekkel. Hatékony, modern szakterápiás kezelések!

Mi ezt a természetes készítményt ajánljuk: ARGI+

argi+

Blogolás egészség, betegség, megelőzés és életmód témában.

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Back To Top