skip to Main Content
Medicalinfo - Egészség, életmód cikkek
Argi+

Mit fogyasszunk mozgás, edzés előtt?

argi+Sokak számára nehézkes elkezdeni, és folytatni, a rendszeres edzéseket, aminek hátterében nagyon gyakran az energiahiány és a fáradtság áll.

Az edzés előtti energizálók napjainkban emiatt is egyre népszerűbbek. Erőt adnak az edzéshez, emellett segítik a mentális fókuszt is és még a zsírégetést is segíthetik. Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő készítményt, edzés előtt (kb. fél-1 órával) kell használnunk.
Az edzés előtti energizálók legfőbb összetevője általában az arginin. Az arginin elősegíti az izomtömeg növekedést és a zsírégetést egyaránt, segíti az izomregenerációt és az erek kitágításának köszönhetően több oxigén jut a szívbe és az izmokba. A legfontosabb hatása tehát, hogy növeli az állóképességet. Az energetizáló kiegészítő termékek nem helyettesítik a megfelelő étrendet, és nem végzik el senki helyett az edzésmunkát. Segíthetnek azonban, hogy, ha mindent belead, akkor egy kicsit többre legyen képes. A természetben elsősorban a húsokban, tejtermékekben és a mogyoróban található meg.
Az edzés előtti energizálók hatásos kiegészítők lehetnek, de értelme csak akkor van használni őket, ha az étkezésünk teljesen rendben van.
Fontos, hogy ezt a kiegészítőt is körültekintéssel használjuk! Magas vérnyomás esetén például kerüljük őket, de más egyéb egészségügyi probléma esetén is óvatosan bánjuk velük. Ha szükséges, kérjük ki szakember véleményét!

Mi ezt a természetes készítményt ajánljuk: ARGI+

argi+

Blogolás egészség, betegség, megelőzés és életmód témában.

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Back To Top