skip to Main Content
Medicalinfo - Egészség, életmód cikkek

Mivel növelhetjük energiaszintünket?

Manapság sokan szenvednek krónikus fáradtságban és sokaknak alacsony az energiaszintje. Az életerő visszatükrözi, hogy mit eszünk, mennyit pihenünk, milyen testmozgást végzünk, hogyan gondolkodunk, érzékelünk, és milyen a légzésünk.

Honnan meríthetünk energiát?

 1. Táplálkozás 
  Ha frissen készült ételeket eszünk, az nagymértékben segíti energiánkat. A gyors ételek, hideg vagy több nappal ezelőtt készült ételek megterhelik szervezetünket, kevesebb energiát biztosítanak számunkra.
 2. Légzéstechnika 
  A kapkodó és sekélyes légzés csökkenti energiánkat. A rendszeres légzőgyakorlatok és a teljes légzés növeli életerőnket, energia szintünket.
 3. Külső hatások
  Mindannyian ki vagyunk téve a kívülről érkező hatásoknak, de természetesen befolyásolni is tudjuk, mi az, ami elér minket. Pld. a természet szépségéből nyert benyomások pozitív energiát adnak, viszont az erőszakos képek, hangok negatív energiával látnak el mindenkit.
 4. Alvás
  Egész lényünk újjászületik egy jó, kiadós alvástól. Figyeljünk az alvás minőségére és mennyiségére is!
 5. argi+Természetes készítmények, táplálékkiegészítők
  A táplálékkal bevitt tápanyagokat személyre szabottan érdemes táplálékkiegészítőkkel megtoldani. Speciális energiaszint növelés esetén pedig erre alkalmas természetes hatású készítményt alkalmazni. Sportolás előtt javasolt készítmény: ARGI+
 6. Emberi kapcsolatok
  Bizonyára sokan megtapasztalták már a pozitív emberi kapcsolatok energiaszint növelő hatását és ennek ellentkezőjét is. Figyeljünk erre tudatosan!

 

Érsek Ildikó

Blogolás egészség, betegség, megelőzés és életmód témában.

Ehhez a bejegyzéshez 0 hozzászólás érkezett

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top
OTTHONI GERINCTORNA
Nézze meg a választékot!